http://www.milonic.com/removelink.php
BemutatkozásOnline hitelajánlatKapcsolat
Hitelsarok Szolgáltatásaink
Biztosítás
Gépjármű finanszírozás
Államilag támogatott lakáshitel
Vállalkozói és Széchenyi hitelek


Biztosítás

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

·         Minden forgalomba helyezett gépjárműre kötelező megkötni a 190/2004 (VI.8) számú kormányrendelet által szabályozott kötelező gépjármű felelősség biztosítást. A biztosítók szolgáltatásai között eltérés nem lehetséges, azonban a díjak közötti különbség mégis jelentős lehet.

·         Tipp: Mindig tartsuk a forgalmi engedélyünk mellett az ajánlati igazolót, a kötvényt, vagy a biztosító által kiadott igazolólapot, annak érdekében, hogy közúti ellenőrzés során igazolni tudjuk a biztosítási szerződés létrejöttét.

 

Casco

·         A casco biztosítást mindazoknak ajánljuk, akik anyagi védelmet szeretnének lopás, törés, vagy elemi kár ellen. Korábbi évekkel ellenkezőleg, ma már a casco díjak is egyre kedvezőbbek, sőt számos biztosító terméke közül lehet választani. Az Ön részére a legkedvezőbb ajánlat akár 40%-os kedvezményt is jelenthet a korábbi biztosításához képest!

·         Tipp: Kötelező és casco egyidejű megkötésével időt és pénzt takarít meg!

 

Lakásbiztosítás

         Természetesen az ingatlanunk és a benne lévő ingóságaink fontosak számunkra, ezért biztosítjuk azokat. Sokan mégis elfeledkeznek a legnagyobb értékük, a lakásuk, házuk, esetleg nyaralójuk biztosításáról. Az idő múlásával a lakásbiztosítást aktualizálni kell és mivel számos biztosító egymástól eltérő szolgáltatással kínál biztosítást, érdemes tehát évente újra számolni, és ha szükséges, akkor a lakásbiztosítást aktualizálni!

 

Utasbiztosítás

·          Az utasbiztosítás az a termék, amelyet mindenkinek kivétel nélkül ajánljuk megkötni külföldre utazás esetén. Legyen szó akár 1-2 napról, sosem lehet tudni, az utazás során milyen esemény bekövetkeztekor vesszük hasznát az utasbiztosításnak. Elég egy gyomorrontás, vagy egy fogfájás, ahhoz, hogy a rendkívül magas külföldi orvosi ellátást az utasbiztosításunk fedezze. A díjak igen kedvezőek, és kiterjedhetnek a poggyászra, autós asszisztenciára, sőt, egy sajnálatos baleset esetén még a kórházi telefonszámlára is!

Kedvencekhez adom!

Hírek Használtautó Autópiac

Hírlevél
Az Ön neve Az Ön e-mail címe

Hitelsarok | Deepen Kft. | Telefon: 06-1/402-0030 | e-mail: info@hitelsarok16.hu